Politica de returnare

Conditii Generale De Returnare

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. Cumparatorul are la dispozitie un termen de 14 zile de la data la care a intrat in posesia produselor, pentru a-si exercita dreptul legal de retragere, fara a fi obligat sa isi motiveze decizia. Produsele vor trebui returnate impreuna cu certificatul de garantie,Produsul trebuie sa fie in ambalajul original,cu toate insemnele si sigilile,asa cum a fost primit.
Returnarea banilor aferenti comenzilor returnate prin curierat se va face prin transfer bancar in contul pus la dispozitie de catre client.

S.C. VPGE IMP S.R.L. isi rezerva dreptul de a supune Bunul returnat unei expertize pentru a stabili ca acesta este identic cu cel livrat Cumparatorului. Termenul expertizei este de pana la 5 zile.

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic (cutie deformata care poate conduce la deteriorarea Bunului) vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

Inainte de a returna produsul va rugam contactati-ne telefonic la :+40775310765 sau pe email:contact@tmceasuri.ro