About Us

Un om cu un singur ceas ştie cât e ora. Un om cu două ceasuri nu este sigur niciodată.

TMCeasuri.ro este importator oficial si distribuitor autorizat in piata romaneasca a peste 100 de marci internationale de ceasuri.

O noua etapa in dezvoltarea TMCeasuri.ro o reprezinta deschiderea unui nou canal de comercializare a ceasurilor si bijuteriilor: magazinul online TMCeasuri.ro.

Beneficiind de experienta de peste 10 ani a companiei pe piata din Romania, TMCeasuri.ro ofera clientilor aceleasi produse de marca, valoare si calitate recunoscute pe plan international si urmeaza valorile definitorii ale organizatiei: atitudine orientata catre client, calitate, performanta si inovatie.

Magazinul online a luat fiinta din dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri si de a aduce mai aproape de ei produsele TMCeasuri.ro. Astfel, clientii nostri se pot bucura acum de confortul cumparaturilor facute din fata calculatorului, de usurinta si rapiditatea cu care pot gasi produsele dorite, de multiplele modalitati de plata si de livrarea produselor pe intreg teritoriul Romaniei.

Clientii iubesc produsele

Suntem prezenti pe piata ceasurilor din anul 2004. Experienta noastra se reflecta acum si in activitatea magazinului online..

Calitate ridicata

Produsele comercializate prin tmceasuri.ro sunt 100% ORIGINALE, fiind importate direct de la furnizorii internationali, in calitate de IMPORTATOR OFICIAL si DISTRIBUITOR AUTORIZAT..

Stocuri

Toate produsele afisate in cadrul website-ului se afla in stocul propriu al Vanzatorului, fiind disponibile imediat pentru impachetare si livrare.